Novosti

Codex Alimentarius CXC 1-1969, Rev.5-2020- Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem, upoznavanje sa izmenama

09.05.2022

Komisija Codeks Alimentarius usvojila je revidirani Kodeks prakse (Opšti principi higijene hrane (CXC 1-1969) u septembru 2020. godine. Codex Alimentarius ima... View Article

Vidi ceo članak

Standard za bezbednost kozmetičkih proizvoda ISO 22716

06.05.2022

Kozmetička industrija stalno raste, smernice i najbolje prakse takođe moraju nastaviti da se razvijaju kako bi se potvrdila odgovarajuća bezbednost... View Article

Vidi ceo članak

StandCert vrši proveru prema ISO/PAS 45005:- Opšte smernice za bezbedan rad tokom pandemije COVID- 19.

24.08.2021

StandCert vrši proveru prema ISO/PAS 45005:- Opšte smernice za bezbedan rad tokom pandemije COVID- 19. Kako da dokažete da upravljate... View Article

Vidi ceo članak

Obaveštenje o načinu rada StandCert doo za vreme pandemije COVID-19

07.05.2020

Svi smo svesni ograničenja koje pandemija CORONA virusa postavlja na naše poslovanje i lični život. U ovim okolnostima od velike... View Article

Vidi ceo članak

Linkovi