Codex Alimentarius CXC 1-1969, Rev.5-2020- Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem, upoznavanje sa izmenama
09.05.2022Komisija Codeks Alimentarius usvojila je revidirani Kodeks prakse (Opšti principi higijene hrane (CXC 1-1969) u septembru 2020. godine. Codex Alimentarius ima... View Article
Vidi ceo članakStandard za bezbednost kozmetičkih proizvoda ISO 22716
06.05.2022Kozmetička industrija stalno raste, smernice i najbolje prakse takođe moraju nastaviti da se razvijaju kako bi se potvrdila odgovarajuća bezbednost... View Article
Vidi ceo članakStandCert vrši proveru prema ISO/PAS 45005:- Opšte smernice za bezbedan rad tokom pandemije COVID- 19.
24.08.2021StandCert vrši proveru prema ISO/PAS 45005:- Opšte smernice za bezbedan rad tokom pandemije COVID- 19. Kako da dokažete da upravljate... View Article
Vidi ceo članakObaveštenje o načinu rada StandCert doo za vreme pandemije COVID-19
07.05.2020Svi smo svesni ograničenja koje pandemija CORONA virusa postavlja na naše poslovanje i lični život. U ovim okolnostima od velike... View Article
Vidi ceo članak