Kalendar

U kalendardu se nalaze planirane obuke. Po pravilu, obuke se planiraju mesec dana unapred. Na osnovu zahteva zainteresovanih strana, ukoliko postoje slobodni termini, obuke se mogu zakazati i u kraćem period od mesec dana. Ako je u kalendardu naznačeno da je mesto održavanja obuke StandCert, tada se radi o javnim obukama i postoji mogućnost prijavljivanja za određeni datum. “In-house” obuke se ugovaraju sa klijentom i namenjene su polaznicima određenog klijenta.

dec
6
Pon
Upoznavanje sa izmenama u Kodeks Alimentariusu- Webinar @ StandCert d.o.o.
dec 6 višednevno
nov
21
Pon
F12 – Kodeks Alimentarius dokument CXC 1-1969 iz 2020 (Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem) – Upoznavanje sa izmenama @ StandCert d.o.o.
nov 21 višednevno
jan
19
Čet
F12 – Kodeks Alimentarius dokument CXC 1-1969 iz 2020 (Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem) – Upoznavanje sa izmenama @ StandCert d.o.o.
jan 19 višednevno
apr
21
Pet
F12 – Kodeks Alimentarius dokument CXC 1-1969 iz 2020 (Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem) – Upoznavanje sa izmenama- @ StandCert d.o.o.
apr 21 višednevno
mar
26
Uto
Proveravač/vodeći proveravač za HACCP prema Kodeks Alimentarius CXC 1-1969, rev.6 – 2022 -Opšti principi higijene hrane i HACCP sistem @ StandCert d.o.o.
mar 26 @ 14:29 – mar 28 @ 15:29

Linkovi