Obaveštenje o načinu rada StandCert doo za vreme vanrednog stanja zbog pandemije korona virusa

24.03.2020

Svi smo svesni ograničenja koje pandemija CORONA virusa postavlja na naše poslovanje i lični život. Obzirom na ograničenja koja su uvedena vanrednim merama StandCert nije u mogućnosti da realizuje provere na uobičajeni način, fizičkim dolaskom na lokaciju klijenta. Međutim i dalje je važno da se obezbedi poverenje koje sertifikacija pruža tržištu i isto ne treba da bude umanjeno u ovim izazovnim vremenima.

Radi obezbeđenja odgovarajućeg nivoa poverenja tržištu, zaštite zdravlja i bezbednosti svojih klijenatana i svojih zaposlenih, StandCert će u narednom periodu sprovoditi provere na daljinu. Provere na ovakav način će se realizovati za vreme trajanja vanredne situacije. Vreme u kome će se realizovati provere na daljinu će biti podložno stalnom preispitivanju i može biti promenjeno u zavisnosti od razvoja situacije.

Provere na daljinu će se vršiti putem daljinskog pregleda dokumentacije, veb sastanaka i daljinske provere obavljanja aktivnosti. Na najosnovnijem nivou provera će se bazirati na telefonskom pozivu (npr skype, chats, video call) i daljinskom pregledu dokumentacije. Način provere je predmet dogovora sa klijentima.
Nadamo se da će klijenti imati razumevanje za novonastalu situaciju i omogućiti sprovođenje provera na daljinu kako bi smo, na obostrano zadovoljstvo, prevazišli nastalu situaciju i realizovali usluge koje smo obostrano ugovorili.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja i nedoumica možete nam pisati na office@standcert.rs

Zajedno možemo lakše prevazići situaciju u kojoj smo se našli.

Srdačno, vaš StandCert

Linkovi