Bezbednost hrane. Analiza opasnosti i utvrđivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP)

Prijava za obuku
Datum:
25.09.2023 višednevno
2023-09-25T00:00:00+02:00
2023-09-26T00:00:00+02:00
Mesto:
StandCert d.o.o.
Kontakt:
Ivana Francuski NIkodijević
0695779953

Gde se održava

Webinar putem aplikacije ZOOM/ Ex Catedra

Detaljne informacije o obuci

Analiza opasnosti i određivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP) čine srž svih sistema bezbednosti hrane, počevši od HACCP-a, preko ISO 22000, do privatnih šema kao što su FSSC 22000, IFS i drugi. Postoje različite metodologije za sprovođenje ovih aktivnosti. Jedna od njih je i korišćenje „STABLA ODLUČIVANJA“, koje je revidirano i osavremenjeno i ponovo je sastavni deo Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.

Obuka je značajna za sve stručnjake koji se bave ili nameravaju da se bave bezbednošću hrane. Pored obaveznog teorijskog dela, veliki akcenat stavlja na praktičan rad i primenu metodologije za analizu opasnosti i određivanje CCP tačaka. Na taj način stiče se dobra osnova za razumevanje i primenu HACCP principa. Obuka je u potpunosti prilagođena novom izdanju  Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.

Linkovi