Gde se održava
Webinar putem aplikacije ZOOM/ Ex Catedra
Detaljne informacije o obuci
Analiza opasnosti i određivanje kritičnih kontrolnih tačaka (CCP) čine srž svih sistema bezbednosti hrane, počevši od HACCP-a, preko ISO 22000, do privatnih šema kao što su FSSC 22000, IFS i drugi. Postoje različite metodologije za sprovođenje ovih aktivnosti. Jedna od njih je i korišćenje „STABLA ODLUČIVANJA“, koje je revidirano i osavremenjeno i ponovo je sastavni deo Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.
Obuka je značajna za sve stručnjake koji se bave ili nameravaju da se bave bezbednošću hrane. Pored obaveznog teorijskog dela, veliki akcenat stavlja na praktičan rad i primenu metodologije za analizu opasnosti i određivanje CCP tačaka. Na taj način stiče se dobra osnova za razumevanje i primenu HACCP principa. Obuka je u potpunosti prilagođena novom izdanju Codex Alimentarius dokumenta CXC 1-1969, rev.6 iz novembra 2022.